Vi åbner i dag kl. 10:00

Isabella Specialfortelte

 

Isabella står for kvalitet og gennemtænkte løsninger og de følger også med når der kommer nye campingvogne på markedet i utraditionelle former. Her er fortelte specielt designet til T@b, Adria Action og Hymer Eriba Touring og Feeling.


Adria Action 361 & 391 - fortelt


 

Specialdesignet fortelt til Adria Action North: Når du har været aktiv, er det dejligt at kunne læne sig tilbage og slappe af i forteltet.

Isabella – har designet et fortelt til Adria Action, der passer perfekt til vognens linjer og i farver, der lægger op til action. Materialekvaliteten er som du kender fra Isabella traditionelle fortelte.

Fronten kan nedfældes og helt tages af på varme dage.

Leveres som standard med: Gardiner Cube Creme, understykke og hjulafdækning.

Se priser på Adria Action fortelt i vores webshop >>


t@b 400L & 320 fortelt

Specialdesignet fortelt til t@b: Isabella har specialdesignet fortelte til t@b 400L, 320RS og 320 Offroad. Bemærk på fortelt til t@b 400L er forstykket lys grå i stedet for abricot.

Fronten er nedfældbar og kan tages af. Der er myggenetvindue i højre gavl med folieaf­dækning, som kan åbnes/lukkes ved hjælp af lynlåse.

T@B forteltet leveres som standard med gardiner, special understykke og hjul-afdækning.

Se priser på t@b fortelt i vores webshop >>


Eriba Hymer Touring & Feeling fortelt - Capri North

Let rejsetelt til Eriba Hymer Touring/Feeling: Capri North er et perfekt fortelt til rejsecamping. Et let telt og der hurtigt at stille op. På turen sydpå er Capri optimalt, med myggenetvindue og udvendig folieklap i begge gavle. Disse giver mulighed for at nedfælde alle front- og gavldele som veranda, samtidig tager de tonede vinduer en del af solens skarpe stråler, og gør forteltet til et behageligt opholdsrum. Dybde 2,5 m.

Se priser på Capri North i vores webshop >>KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop