Vi åbner i dag kl. 10:00

Isabella Weekend- og vinterfortelte

Et stort udvalg af Isabella deltelte til weekendture og til vintercamping kan ses opstillet i vores udstiling.
Vi har mange telte på lager, så du har mulighed for at få dit telt med hjem med det samme.

Isabella står for kvalitet og gennemtænkte løsninger. Tager I kun på kortere ture eller kører i meget rundt på campingturen der et mindre og let telt mest praktisk. Tager I på ferie hele året rundt eller ønsker et decideret vintertelt er her flere muligheder.

Kom forbi og få vejledning til valg at det rigtige telt til dit behov. Med råd og vejledning sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og vi giver gerne tips med på vejen, der kan gøre din campingferie endnu bedre.


Universal Dawn 360 & 420 NY FARVE

Stærkt og stabilt helårstelt: Universal 360 Dawn er det perfekte valg, hvis du ønsker at sidde i forteltet og nyde årstidernes skiften på campingpladsen. Universal 360 Dawn ideel til camping i alt slags vejr. De nedfældbare og aftagelige gavle- og frontpaneler sikrer, sammen med udluftning i topgavlen god ventilation – også på en varm sommerdag. Universal 360 Dawn kan monteres med vintersikring og termoloft (ekstraudstyr), der anbefales til brug i ydersæsonen.

Se priser på Universal 360 Dawn i vores webshop >>

Se priser på Universal 420 Dawn i vores webshop >>


Isabella Winter

Stærkt vintertelt: Camperer i om vinteren eller tager i på skiferien med campingvognen er Winter det perfekte fortelt. Winter er designet til snevejr, frost og storm. Brug telt til ophold eller til opbevaring af skiudstyr og overtøj. Taget har en optimal hældning så sne ikke ophober sig og har et stærkt stålstel der kan holde til en snestorm.

Se priser på Winter i vores webshop >>


Isabella Magnum Etna 340 & 400 NY FARVE

Rummeligt rejsetelt: Magnum Etna er et let og rejsevenligt deltelt, der hurtigt stilles op, når du er på farten. Med Magnum får du et rummeligt og lyst rejsetelt med store vinduer. Alle paneler kan nedfælles og lynes af, så har du et væld af udluftningsmuligheder. Er der mange insekter har begge vinduer i gavlene myggenet.

Magnum 340 Etna udbygges med blandet andet Eclipse frontsolsejl (specielt til Magnum), Cosy Corner ll (specielt til Magnum), og med et Annex får du ekstra sove- eller opbevaringsplads.

Se priser på Magnum 340 Etna i vores webshop >>

Se priser på Magnum 400 Etna i vores webshop >>


Minor Dawn 360 & 420 NY FARVE

Lille praktisk weekendtelt: Minor er et lille smart og komfortabelt rejsetelt, med CarbonX fiberletvægtsstel. Der er plads til spiseplads for to, eller til opbevaring at cykler og sportsustyr. Panoramavinduet i det aftagelige frontpanel giver lys og godt udsyn. Der er indgangsdør i begge gavle, og et myggenetvindue i den ene gavl. Som ved alle Isabellas deltelte får du den bedste tilslutning til vognen.

Se priser på Minor i vores webshop >>

Minor farver

Se også vores udvalg af
 Tilbehør til Isabella fortelte >>

 

Følg med i nyheder fra Isabella

Isabella kommer løbende med nyheder - omtale om nye modeller,  tilbehør og tips til vedligholdelse
- du kan læse seneste nyheder eller tilmelde dig til Isabellas nyhedsbrev her

 


 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop