Vi har åbent i dag til kl. 16:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Isabella Cirrus North lufttelt

18-11-2020

Cirrus North Luftfortelt med anneks.

 

Klassisk Isabella telt - og et helt nyt IsaAir luftsystem - nu i to størrelser

Isabella Cirrus North Luftfortelt - Fås nu både i 3 og 4 meters bredde og med luftventiler i alle 3 frontkanaler, så du nu hurtigere kan tage luften ud ved nedtagning.  Teltet kan ses opstillet med annex i vores udstilling på Mønten 6 i Kolding. Luftteltet er en kombination af Isabellas klassiske design og høje kvalitet og et helt nyt IsaAir luftsystem.

Isabellas materialer er gennemfarvede og holder derfor farven i mange år. Isacryl materialet tillader også dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse.

Brian fra Isabella præsenterer Cirrus Luftteltet her:

 

Stort opholdsrum med højt til loftet

I Cirrus North er der plads til hele familien. Med lodrette vægge og en dybde på 275 cm og længde på 400 cm, får du et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. Vil du have mere plads kan du udvide med Air Annex som fås til både højre og venstre side af forteltet. Annexet har en ekstra høj lynlåsåbning i gavlene, som giver en god integration med selve teltet. Du får dermed et multifunktionelt ekstra rum på 6 m2 – brug det eksempelvis som ekstra soverum, spiseafdeling, legeværelse etc. Vil du have endnu mere plads kan du montere Air Annex på begge gavle så fordobler du forteltets areal.

Se pris på Isabella Cirrus lufttelt i webshoppen >>

 

Se mange flere billeder her:

 

Se vores øvrige lufttelte her


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop