Vi åbner i dag kl. 10:00

Ledige stillinger hos KG Camping


Ledige stillinger hos KG Camping

 

Butikselev

Vi søger en butikselev til fastansættelse pr. 1. august, eller så hurtigt som muligt.

Hos KG Camping får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab.

KG Camping er en virksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, og udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Vi søger en engageret, frisk og målrettet butikselev, som brænder for at give kunderne service og en god oplevelse. Du har stor lyst til at gøre en forskel og møder kunderne i butikken med imødekommenhed, udstråling og godt humør.

VI TILBYDER

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110%. Du vil sammen med vores dygtige personale, den nuværende elev og vores snart udlærte elev indgå i den daglige drift både i butik og webshop.


VI FORVENTER
• Du har drive, en serviceminded fremtoning, er arbejdsomhed, har team-spirit og godt humør.
• Du kan håndtere travle perioder med overskud, ro og smil i stemmen.
• Du kan lide at tale med mennesker.
• Du tør udfordre dig selv i salg/kampagner, overfor kunder og prøve nye tiltag.
• Du har lidt branchekendskab, har været på camping eller har haft fritidsjob i en butik. Det er en fordel, men ikke et krav.


UDDANNELSEN

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUD Business/detail, EUX Business med kvalifikationer til detailuddannelsen med specialer - eller HHX.

Er det noget for dig, så kontakt straks Helle Kristensen på helle@kg-camping.dk for mere information og søg stillingen på job@kg-camping.dk

Vi er en virksomhed, hvor vi går langt for vores kunder og lægger vægt på en god hverdag for vores medarbejdere.

Søg stillingen her >>


Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning - som vi selvfølgelig behandler med diskretion.

Alle jobansøgninger sendes til job@kg-camping.dk MÆRK ansøgningen med "uopfordret ansøgning"

Din ansøgning ikke må indeholde personfølsomme oplysninger som f.eks oplysning om seksualitet, fagforeningsmæssige tilhørsforhold, race, religion, filosofisk overbevisning eller politisk overbevisning. Oplys heller ikke dit fulde CPR-nummer.

 

KG Camping persondata i forbindelse med ansøgninger:

Ansøger giver ved sin ansøgning KG Camping ret til at behandle de fremsendte personoplysninger med det formål, at oplysningerne kan indgå i en rekrutteringsproces.
Oplysningerne vil blive opbevaret i overensstemmelse med god databehandlingsskik, og givne samtykker kan til enhver tid kaldes tilbage, du kan også anmode om at blive slettet.
Oplysning vedr. ansøgninger vil maksimalt blive opbevaret i 6 måneder efter at rekrutterings-processen er overstået, herefter slettes de permanent.
Enhver henvendelse i relation til personoplysningerne kan rettes til Anette Gravgaard.
Alle oplysninger vil blive behandlet i fortrolighed.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop