Vi åbner i dag kl. 10:00

En lille campingvogn kan give store oplevelser

En lille campingvogn er ideel til små familier og par, som rejser meget og ikke ønsker at slæbe rundt med for mange kilo på krogen.

Flere af vognene er blevet ren kult at eje og møder man en "fælle" på landevejen hilses der.

Med en Porsche Cayenne Turbo som trækker opnåede T@b 320 RS, som et forsøg, en hastighed på 230,97 km/t på Michelin Driving Center i Tyskland. Forsøget havde til formål at påvise stabiliteten og anvendeligheden i en lille veldesignet campingvogn.

De gode køreegenskaber og ikke mindst det lave brændstofforbrug er blevet vigtige parametre, især på de lange ture gennem Europa. I den forbindelse behøver man ikke nødvendigvis at gå på kompromis med komforten, for flere af de små modeller har både toilet og bad. Mange af vognene har også teknisk innovative løsninger som en naturlig del af udstyret.

Hos KG Camping har vi adskillige muligheder når du overvejer en lille campingvogn.

t@b er klassisk let camping

Tabbert t@b er på mange måder den ultimative lille feriecampingvogn når du er på farten. Den kendte dråbeformede T@b fås i flere flotte designs og også i en off-road udgave – både med og uden toilet alt efter, hvor meget komfort du ønsker. Ønsker man at udvide med mere plads, så har Isabella udviklet et fortelt, der passer perfekt til t@b.

Egenvægt/totalvægt fra 537/8oo kg. 2-3 sovepladser.

Med sin diskrete elegance er t@b det oplagte valg for dig, der påskønner et godt enkelt design med høj teknisk kvalitet. Vognen er oplagt til Tempo 100 godkendelse.

t@b Offroad 320

t@b Offroad 320

T@b i en mindre diskret udgave ...

T@b i en mindre diskret udgave ...


Adrias rummelige – små campingvogne

Adria fås i mange størrelser – også de små. Der er flere modelmuligheder, alle med toilet og de fleste har også bad.

Action
Action er den aerodynamiske udgave
som med stort panoramavindue fås i to størrelser, modellen er utroligt populær, nærmest kult, og i 391-udgaverne er der ovenikøbet blevet plads til et 140L stort køleskab.

Egenvægt/totalvægt fra 895/1100 kg. 2-3 sovepladser.

Aviva
I den lave vægtklasse fås også Aviva 360 og 400, der er de mindste modeller af den traditionelle Aviva-serie, her er fast dobbeltseng og mulighed for opredning i siddegruppen så der er plads til overnatning til fire personer. DK udgaverne har 2 eller 3 køjer.

Egenvægt/totalvægt fra 740/1000 kg. 2-5 sovepladser. (For de små udgaver af Aviva)

Altea
Adria tilbyder også den lille Altea 362 LH i helt lyst interiør. Altea har stort panoramavindue med kig til stjernene og haglsikkert glasfibertag.

Egenvægt/totalvægt fra 990/1300 kg. 2-4 sovepladser.

Isabella har fortelte og solsejl til Action og A-måls fortelte til Aviva og Astella. Går turen syd på er en markise også en god løsning til en skyggefuld plet på varme dage.

Action er en populær rejsevogn.

Action er en populær rejsevogn.

Panoramataget giver masser af lys.

Panoramataget giver masser af lys.


Eriba Touring, her i 60 års Edition udgaven, er en flot vogn der passer til flotte biler.

Eriba Touring, her i 60 års Edition udgaven, er en flot vogn der passer til flotte biler.

Eriba er lette kørevogne

Eriba Touring er både kult, gode køreegenskaber og gode materialer i een pakke.

Egenvægt/totalvægt fra 849/1050 kg. 2-4 sovepladser med fast seng eller opredning i siddegruppe.

Touring modellerne er utroligt dejlige at køre på langfart med, de har hæve/sænketag og derfor lavere vindmodstand og tyngdepunkt end traditionelle campingvogne. Taget giver samtidig et dejligt indeklima.

Der er mulighed for tagmonteret markise, hvis I rejser meget rundt. Komplet fortelt er også en mulighed på Touring. Cabri North modellen fra Isabella er udviklet så det passer præcist på Eriba Touring.

 

Siddegruppe med gode hynder.

Siddegruppe med gode hynder.

Touring fås også i retro-udgaverne Ocean drive og Rockabilly med helt gennemført design i 50'er stil på inde og ude. Herunder ses Rockabilly.

Eriba Rockabilly interiør

Eriba Rockabilly interiør

Eriba Touring Rockabilly

Eriba Touring Rockabilly

Eriba Touring Ocean Drive

Eriba Touring Ocean Drive


Mink Camper - et værelse med udsigt

Skal det være helt basic naturoplevelse, med køkken udenfor og kun plads til overnatning indenfor, så er Islandske MINK en fantastisk løsning. Her får du luksusovernatning, direkte i naturen.

Med meget lav vægt, dieselfyr til opvarmning og solceller til strøm, er Mink skabt til overnatning i den skandinaviske natur – friluftsliv, jagt eller f.eks til overnatning på festivaler.

Egenvægt/totalvægt 520/750 kg. 2 sovepladser + 1 køje til et barn.

Kernen i designet er funktionelt. Vi har fokus på bæredygtighed, godt håndværk og holdbarhed. Ved at tage udgangspunkt i det væsentlige ved friluftsliv sikrer vi, at du kan nyde naturens skønhed på en sikker, enkel og sjov måde.

MINK er en lille specialbygget sportscamper, der giver ubesværet frihed. Den innovative, Solid Shell Structure™, det robuste galvaniserede chassis og lave tyngdepunkt gør camperen meget stabil og sikker at trække med.

Uanset om det er grus, sne, sand eller en asfalteret vej, vil camperen følge dig i tykt og tyndt.

Mink Campers

 

Luksusovernatning – direkte i naturen.

Luksusovernatning – direkte i naturen.

... den skal nok følge med.

... den skal nok følge med.

OBS!: Vær opmærksom på at tekster og billeder i artiklen kan indeholde beskrivelser og udstyr, som varierer i forhold til de modeller vi har udstillet.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop