Vi åbner i dag kl. 10:00
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Ferie for alle 2024

07-02-2024

 

I denne lidt grå tid, er det dejligt at kunne tænke frem og blive inspireret til årets ferier.

Vi er med når Ferie for alle messen i MesseCenter Herning slår døren op den 23. februar.
Vi er repræsenteret på Adria, Hobby, Fendt, Tabbert og Isabellas stande. Vil du handle gennem os, så spørg efter KG Camping når du kommer ind på standen.

Butikken i Kolding er også åben denne weekend.

Ferie for Alle messen

Ferie for alle skriver bl.a.: "Om du ønsker dig en ny campingvogn, vil vide mere om campingpladser i udlandet, have nyt udstyr til vognen, søger inspiration omkring danske campingpladser osv., så starter det på Ferie for Alle. Campingglæden kan fornemmes i alle messehallerne. Ferie-for-alle messen har stort fokus på camping, og har også besøg af mange campingpladser, der kan give inspiration til, hvor campingturene skal gå hen i år."

 

 

Mød os på Ferie for alle

ADRIA

Hal H stand 6190

Rådgiver Tom Gravgaard

Her er den store nyhed Adria Aviva Lite, der er et spændende bud på en familevogn til sommerferien.

Aviva Lite som er en meget let vogn er også med i feltet på Ferie for alle, hvor Danish Camping Award 2024 kåres. Det er et godt bud til elbiler, som ikke må trække så meget.

Bed om at tale med Tom. Det kan godt svare sig at tale med specialisten!

ADRIA Autocampere og vans

Hal H stand 6190

Rådgiver Herluf Nørskov

Kom forbi og oplev Adrias toplækre autocampere og vans. Få en snak med Herluf, vi har et stort udvalg i Kolding og modeller kan bestilles hjem med dine ønsker.

Herluf er vores mand på Adria Autocampere og vans, så her er du i gode hænder. Spørg efter Herluf når du kommer ind på standen.

 

 

 

Fendt

Hal D stand 3250

Rådgiver Jakob Gravgaard

Fendt har i 2024 allerede opnået tre førstepladser i det tyske fagmagasin Caravaning - læsernes valg.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor tyskerne er glade for Fendt. Det er helt i gennem kvalitetsvogne og med en indretning, i gedigne materialer, som falder ide flestes smag.

Jakob er sidste nye skud på stammen, og er trods sin unge alder en dygtig rådgiver. Med to mærker på standen, Hobby og Fendt bliver Jakob assisteret af Anette Gravgaard, så spørg endelig efter KG Camping når du besøger standen.

Hobby

Hal D stand 3250

Rådgiver Jakob Gravgaard

Her kan det også betale sig at spørge efter 2023-vogne. Der er mange penge at spare på vores Hobby vinterudsalg i Kolding.

Fra 2024-sæson tilbyder Hobby 12 års tæthedssikring på alle nye 2024-vogne. Overholder du tæthedskontrollerne, så har du sikkerhed i mange år på din Hobby vogn.

Jakob er sidste nye skud på stammen, og er trods sin unge alder en dygtig rådgiver. Med to mærker, Hobby og Fendt på standen bliver Jakob assisteret af Anette Gravgaard, så spørg endelig efter KG Camping når du besøger standen.

 

 

Tabbert & t@b

Hal E stand 4000

Rådgiver Morten Gravgaard

Har du endnu ikke set verdensnyheden Tabbert Senara, så skal du ikke snyde dig selv for at se den på Tabberts stand. Det er nytænkning i indretning, som er meget smagfuld, og vil falde i de fleste danskeres smag. Senara er en serie af lette vogne, så den vil de fleste kunne trække.

Morten har rigtig mange års erfaring med Tabbert, så her er du i gode hænder. Spørg efter Morten når du kommer ind på standen.

 

 

Isabella

Hal D stand 3200

Rådgiver Anita Holtehus

På Isabella standen finder du fortelte og tilbehør i topkvalitet, bl.a. det nye Isabella Nordic 300 - et fortelt der specielt egner sig til det nordiske klima. I kan også opleve Villa 370 og gulvvarme til forteltet.

Anita har rigtig mange års erfaring med Isabella, så her er du også i gode hænder. Spørg efter Anita når du kommer ind på standen.

 

Ferie for Alle 2024 Åbningstider

Messen er åben:
Fredag     den 23. februar            Kl. 09.00 - 17.00
Lørdag      den 24. februar            Kl. 09.00 - 17.00
Søndag      den 25. februar            Kl. 10.00 - 17.00

Adresse 
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

 

Vores hold i Kolding

I Kolding er John, Jørgen og Helle klar til at hjælpe dig hele weekenden.

Her er også mange nyheder og husk, at vi stadig har Adria Jubilæumstilbud og Hobby Vinterudsalg.

Der er i øjeblikket 125 nye og 41 brugte campingvogne, vans og autocampere på lager. Butikken er også fyldt med spændende nyt campingudstyr - så der er meget at se på. 

Vi har åbent fredag 10-17 og 10-16 i weekenden.

 

 

 

 

50% rabat på entrébilletten til søndag - 250 stk først til mølle

Vi har fået lov til at tilbyde 50% rabat på entrébilletten til vores kunder - max 4 stk pr. kunde - der er et max. på 250 stk, så det er først-mølle-princippet, der gælder.

Køb billetten på linket herunder og indtast rabatkoden Sunday-xtng

(Invitationskoden skal indtastes på side 1 i webshoppen, under indtastningen af personlige oplysninger. Derefter trykkes på "tilføj" og "bestil billetter". Herefter vil der være fremkomme en billettype med rabat. Når købet er gennemført sendes billetter som PDF pr. e-mail.) OBS når alle koderne er brugt, virker koden ikke længere.

 

Køb billet med 50% rabat til søndag den 25. februar her >>

 

Vil du have besked direkte i din indbakke?

Vil du have besked direkte i din indbakke, når vi en anden gang har rabat på billet mv., så meld dig ind i vores kundeklub. Se her

 

Kundeklubben for alle, der er vilde med camping

 

Tilmeld dig KG Camping Kundeklub, og bliv inviteret til VIP-arrangementer, læs campingnyheder, modtag specialtilbud, Mortens Campingtips og meget andet.

Du får masser af fordele, som medlem af vores kundeklub:

√ Vind præmier HVER måned
√ Få nyhedsbreve
√ Få månedens Kundeklub-tilbud
√ Spar på campingbudgettet, se tilbud først
√ Få besked om spændende arrangementer
√ Få adgang til VIP-arrangementer
√ Få ideer og hjælp med Mortens Campingtips
√ Kom med i vores køberkartotek

 

OBS

Når du har tilmeldt dig, kommer der en mail i din indbakke, hvori du endeligt skal godkende din tilmelding.

Du vil også få en mail med link til vores interesseside, hvor du kan klikke af, hvad du er særligt interesseret i at få nyheder om.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop