Vi åbner i dag kl. 10:00
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Corona-tiltag hos KG Camping (Covid-19)

18-03-2020

Butikken, værksted og webshop har åbent

Opdateret 26. maj

 

Der er efterhånden stor aktivitet i butikken, så vi har nu åbent som normalt - og vi kan på den måde nemmere holde afstand.

Åbningstider:

Hverdage 10-17
Weekend og helligdage: 10-16

 

For at imødekomme statens skærpede retningslinjer om bl.a. større forsamlinger, har vi valgt er være så få på arbejde som muligt.

Det betyder at, i denne periode vil du måske ikke kunne komme i kontakt med de personer som du plejer. - Ring på vores hovednummer 76332080 eller skriv på info@kg-camping.dk, så er vi klar til at hjælpe, så godt vi kan.Butikken

Butikken er åben, vi holder afstand og spritter af og gør rent efter hver ekspedition. Pas også på vores sælgere - hold afstand og undgå håndtryk.

Er du interesseret i en fremvisning eller køb af en vogn, tilbyder vi også fremvisning udenfor vores åbningstid, kontakt Tom på tlf. 4121 2859 eller send ham en mail på tg@kg-camping.dk

Bestil dine varer i vores webshop eller ring 76332080, hvis du hellere vil have dine varer tilsendt.

 

Værkstedet

Værkstedet arbejder videre på fuld kraft med nedsat bemanding. Der er åbent ved værkstedsindgangen indtil kl 10. Respekter venligst at blive foran indskrivningsskranken, så vi kan passe på Jens, Morten og René i værkstedsafdelingen. Vi gør rent og spritter af efter hvert besøg, så du også er beskyttet når du besøger os.
Skal du aflevere eller hente din vogn efter kl. 10, skal du bare gå ind i butikken, så hjælper vi dig der.

VIGTIGT Lad være med at gå ind i din campingvogn inden den skal på værksted. Der går tre dage inden evt. virus dør, så lås vognen af og sæt den i "karantæne" mindst tre dage inden den skal afleveres. Sprit af eller brug handsker, hvis du er nødt til at gå ind. Vi spritter træk og håndtag af her inden vi håndterer din, så det skal du ikke tænke på.

 

 

 
 
 
Vi følger selvfølgelig udviklingen og tager løbende de tiltag vi bliver bedt om. Så håber vi/I, at alle kommer godt igennem den specielle situation vi er netop nu.

Der bliver vasket hænder - ekstra grundigt og sundhedsstyrelsens anbefalinger til forebygning af smitte følges.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop