Vi åbner i dag kl. 10:00
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2014

Rejse-Camping Temadage

19-04-2023


Ægte rejsecampister går meget op i – at vægten bliver holdt nede. Det kan man godt forstå for vægten på vognen og det øvrige udstyr, er ret afgørende for at en længere køretur bliver en god oplevlse. Derfor går den seriøse rejsecampist op i detaljer som, køreegenskaber, brændstoføkonomi, kugletryk, lasteevne og god fordeling af lasten.

Det store fortelt er skiftet ud med et lettere telt, et praktisk lufttelt eller en markise, der er hurtigt at sætte op. Og – der må helst ikke gå for lang tid fra man er ankommet til man kan sidde og slappe af med en kold drink.

Her præsenterer vi dig for vogne og udstyr som egner sig fortrinligt til rejsecamping. Fere af tingene er ret smarte løsninger. Måske er det derfor, de ofte er at finde blandt vores bedst sælgende varer.

Vogne

ERIBA Touring og Feeling er skabt til rejsecamping. Lav vægt og usædvanlig gode køreegenskaber kendetegner denne serie. Hobby On Tour er en let serie med høj lasteevne. Fra Fendt har vi de små APERO vogne. Pep Pantiga fra Tabbert er et helt nyt bud på resevogn

Adria

Adria Action er det oplagte valg her. Har du brug for mere plads Har Adria bl.a Altea serien med den lave vægt et godt bud.

Telte

Klassiske fortelte fra Iasbella – med de 20% lettere CarbonX stænger

Lufttelte

Isabella Cirrus North Luftfortelt - hurtigt at stille op – hurtigt at tage ned.

Posemarkiser

Caravanstore XL fra Fiamma og Thule Omnistore 1200. Kan udbygges med sider og fronter så der er helt lukket

Kasettemarkiser

Tagmonteret eller sidemonteret fra Thulehuleassette. Kan udbygges med sider og fronter så der er helt lukket

Solsejl

Sunshine Plus i det lette IsaLite materiale. Trækkes i “A-skinnen” og opstilles med Carbon X stænger. Isabella Shadow - klassisk blødt solsejl som hurtigt kan stilles op, også når vinden er frisk.

Underlag under markisen

Her er der flere muligheder. Isabella Groundcover beskytter forteltet mod mudder.
Isabella Ground Sheet for at undgå fugt fra jorden. Isabella Carpet for en flot finish, der er let at holde ren. Skal det være helt enkelt er der vores markisegulvtæppe som lader græsset ånde.

Borde og stole

Strandstole, festivalstole, liggestole, foldestole, børnestole, se hele udvalget her.
Campingborde med justerbare ben i mange størrelser, vægte, former, se hele udvalget her.

 

Spørg efter det du ikke ser.

Du er som altid velkommen til at spørge ind til detaljerne i butikken. Vi har næsten altid en løsning som kan løse dit behov.

Bor du lagt væk, så find der du skal bruge i vores webshop, den finder du her

 

Udstyret til rejsecampisten er lagt på plads og klar til dig. De sidste emballager er klar til at blive makuleret til pakkefyld.

Udstyret til rejsecampisten er lagt på plads og klar til dig. De sidste emballager er klar til at blive makuleret til pakkefyld.


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop