Vi åbner i dag kl. 10:00

Guide til valg af serviceeftersyn, rabatter og tidsintervaller

KG Camping - Mortens Campingtips

 

 

Planlæg service i god tid

I mine mange år i campingbranchen har jeg ikke oplevet travlhed som de seneste år. Samtidig med den store efterspørgsel har der og er store udfordringer med at få nye campingvogne fra fabrikkerne.

En anden udfordring ser jeg lige nu på værkstedet. Det er mangel på mange reservedele. Det gør, at reparationer og service kan trække ud til de rigtige reservedele ankommer. Vi har selv et stort reservedelslager, men jeg ser, at der er specielle dele som kan tage uger og måneder at fremskaffe.

Er det tid til service af din campingvogn, er det en god ide, at komme forbi i rigtig god tid i en periode, hvor du ikke selv skal bruge den.

 

Regelmæssige serviceeftersyn giver tryghed

Et servicetjek giver dig overblik over din campingvogns sundhedstilstand.

For at fastholde værdien af din campingvogn skal du få lavet service mindst hvert andet år. Det gør nemlig, at vi kan finde fejl og skader, som måske vil kunne udvikle sig til en større skade. Har du en utæthed, kan det give en begyndende fugtskade, som kan udvikle sig til noget meget værre hvis ikke den bliver repareret.​

Sikkerhedsmæssige punkter som f.eks. bremser, dæk og gas gennemses og testes. Det er vigtigt, at vognen altid er i sikkerhedsmæssig god stand, så I trygt kan køre ud på landevejene.

Har du været fastligger i sæsonen, kan bremserne få belægninger, som gør at man mister bremseevnen, eller gør, at du bremser ”skævt”. Det kan give fatale følger.

 

 

Garanti og god fornuft

For at du fastholder din garanti på en ny campingvogn, skal den med faste intervaller fugttestes for at fastholde fabriksgarantien. Bestiller du et stort DCU eftersyn samtidig med garanti-fugttesten, betaler du for garantitesten og vi fratrækker et beløb svarende til DCU's pris på fugttesten på den endelige regning. Det kan godt betale sig.

Godt brugt testudstyr - der bliver lavet virkelig mange serviceeftersyn hos KG Camping.

Godt brugt testudstyr - der bliver lavet virkelig mange serviceeftersyn hos KG Camping.

Hvor ofte skal du have din campingvogn til service?

Som autoriseret DCU Testcenter tilbyder vi service af alle mærker. Som udgangspunkt laver vi et lille servicetjek med 13 punkter eller et stort servicetjek på 20 punkter på værkstedet. Når din campingvogn er under 3 år, kan du nøjes med et lille service. Er den over 3 år gammel bør du vælge et stort service, som er meget mere omfattende.

I det store servicetjek gennemgår vi vognen fra A-Z, incl. stabilisator og mover. Du får virkeligt noget for pengene her.

Uanset om du vælger det store eller lille servicetjek får du en servicerapport, så du kan se din campingvogns sundhedstilstand.

Servicepunkter - det tjekker vi

Her kan du få et hurtig overblik over servicepunkter i henholdsvis et lille og et stort eftersyn.

Se priser for DCU-eftersyn her


Rabatter

Er du medlem af Dansk Campingunion DCU er der rabat på serviceeftersyn. Husk at give besked om medlemskab når du bestiller. Så få vi trukket rabatten fra når vi laver fakturaen til dig.

1. marts og 31. august: 5% rabat på alle DCU-eftersyn.
1. september til 28. februar: 15% rabat på alle DCU-eftersyn.

Er du ikke medlem af DCU, kan vi anbefale dig at blive medlem af KG Camping Kundeklub. Her kommer der løbende tilbud fra værksted i perioder, hvor vi har kapacitet på værkstedet.

Bestil tid på værkstedet her

Tom Gravgaard, som står for køb af brugte campingvogne, fortæller han ofte får tilbudt campingvogne som har fugtskader. Det er klart at fugt og måske råd giver en meget lavere brugt pris. Værditabet på en fugtskadet campingvogn er væsentligt større end prisen for at have din campingvogn serviceret. Værdien af din campingvogn er bedre, samtidig med at du kan sove roligt om natten.

 

Serviceaftale

Køber du en ny campingvogn har du som noget helt unikt mulighed for, at tegne en serviceaftale hos KG Camping. Det giver dig en tryghed og sikkerhed for, at der ikke kommer uforudsete reparationer.

Du betaler et fast beløb og så skal vi nok sørge for at din campingvogn bliver holdt i en god stand. Med en serviceaftale får du din campingvogn tjekket efter anfalingerne. Det er incl. i prisen.

Læs mere om KG Camping Servicekontrakt her

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop