Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00
Vi har lukket på gensyn i morgen kl. 10:00

Databeskyttelseserklæring for KG Camping

Dataansvarlig

KG Camping A/S er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.
Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Vores data-kontaktoplysning og dataansvarlig er:
Anette Gravgaard
E-mail: ag@kg-camping.dk
Tlf. 76332080

 

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på kg-camping.dk og i forbindelse med køb campingvogn og andre henvendelser i butikken. Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og dine rettigheder.



Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Du kan bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger.

Vi gemmer kun persondata som du oplyser som led i et køb på webshoppen, en registrering, en spørgeskemaundersøgelse, en konkurrence eller indgåelse af kontrakt i butikken. Du vil blive informeret om formålet med indsamlingen af dine data i forbindelse med køb og ved udfyldelse formularer.

Når du handler i vores butik gemmes der også kun data, som du giver os frivilligt i forbindelse med handel af campingvogn, autocamper, teltvogn, telt, udstyr eller hvis din vogn, autocamper, teltvogn, telt eller udstyr skal til reparation eller service på vores værksted, eller hos leverandør.
Dine data er primært navn, adresse, tlf.nr og e-mail.
CPR-nummer skal vi kun bruge i forbindelse med indr eller omregistrering af din campingvogn, teltvogn eller autocamper og i forbindelse med formidling af lån. Alle CPR-numre slettes automatisk efter tre måneder.


Anvendelse og videregivelse af dine data

Vi bruger dine data, som du giver os frivilligt til ordrebehandling primært internt blandt vores medarbejderne.

Vi kan også bruge dine data til f.eks.:

  • Forbrugerinformation
  • Invitatoner - pr. brev.

Det kan også være nødvendigt, at videregive dine oplysninger til andre virksomheder, som vi samarbejder med. Dette kan være leverandøren, som skal sende varen direkte til dig, eller leverandøren, der skal give garanti på varen og derfor har behov for at vide hvem du er. Data overgives til SKAT, når vi skal ind- eller omregistrere din campingvogn, autocamper eller teltvogn.
Disse virksomheder må kun anvende dine data til ordrebehandling og ikke andre formål.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

Markedsføring

Med din accept, bruger vi din e-mailadresse, til at sende vores nyhedsbrev og informationer. Har du fået ny mailadresse eller ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev og informationer, kan du sende en e-mail til info@kg-camping.dk, framelding kan også altid ske via vores nyhedsbreve og informationer.

 

Samtykke og tilbagekaldelse

Du kan, når du er i vores forretning, give skriftligt samtykke til, at vi må kontakte dig.
Hvis du ringer til os og bestiller en del, giver du os mundtlig tilladelse til, at vi må kontakte dig.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, vi har om dig og du kan efter henvendelse til os, få dem slettet - medmindre der er nogle handels- og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes. Dette kan eksempelvis være den periode, hvor KG Camping skal give garanti på det købte.

 

Anvendelse af cookies

Se vores cookiepolitik her


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop
Cookies: KG Camping A/S benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.