Vi har åbent i dag til kl. 17:00
Vi har åbent i dag til kl. 17:00

Små og lette campingvogne

Adria Action 391

Adria Action 391

En lille campingvogn er ideel til familer og par, der rejser meget og ikke ønsker at slæbe rundt med mange kilo.

Med en Porsche Cayenne Turbo som trækker opnåede T@b 320 RS en hastighed på 230,97 km/t på Michelin Driving Center i Tyskland. Stabilitet og sparet benzin er vigtige parametre på længere ture ned gennem Europa og man ikke nødvendigvis på kompromis med comforten, flere modeller har f.eks. både toilet og bad.

Hos KG Camping har vi flere muligheder for valg mellem små campingvogne.

t@b let camping

Tabbert t@b er den ultimative feriecampingvogn når du er på farten. Den kendte dråbeformede T@b fås i mange designs og også i en offroad udgave og både med og uden toilet alt efter, hvor høj komfort du ønsker. Ønsker man mere plads, så har Isabella lavet et fortelt, der passer perfekt til t@b.

 

Adria små campingvogne

Adria har flere modelmuligheder alle med toilet og de fleste med bad.
Action er den aerodynamiske udgave med stort panoramavindue fås i to størrelser, modellen er utroligt populær og i 391-udgaverne er der ovenikøbet blevet plads til et stort køleskab.
I den lave vægtklasse fås også Aviva 360 og 400, der er de mindste modeller af den traditionelle Aviva-serie, her er fast dobbeltseng og mulighed for opredning i siddegruppen så der er plads til overnatning til fire personer. DK udgaverne har køjer 2 eller tre alt efter behov.
Adria tilbyder derudover den lille Altea 362 LH i helt lyst interiør. Altea har stort panoramavindue med kig til stjernene og haglsikkert glasfibertag.

Isabella har fortelte og solsejl til Action og A-måls fortelte til Aviva og Astella. Går turen syd på er en markise også en god løsning til en skyggefuld plet på varme dage.

t@b Offroad 320

t@b Offroad 320

Adria Action 391 LH

Adria Action 391 LH

Eriba Touring 60 års Edition

Eriba Touring 60 års Edition

Eriba lette kørevogne

Eriba Touring er både kult, gode køreegenskaber og gode materialer.

Totalvægt fra 900 kg.

Touring modellerne er utroligt dejlige at køre langt med, de har hæve/sænketag og derfor lavere vindmodstand end traditionelle campingvogne.

Touring har fast seng i alle modeller og der kan redes op i siddegruppen til en ekstra person.

Isabella Cabri North passer til Eriba Touring. Det er også dejligt med tagmonteret markise, hvis I rejser meget rundt.

 

Siddegruppe med gode hynder

Siddegruppe med gode hynder

Touring fås også i retro-udgaverne Ocean drive og Rockabilly med helt gennemført design i 50'er stil på inde og ude. Herunder ses Rockabilly.

Eriba Rockabilly interiør

Eriba Rockabilly interiør

Eriba Touring Rockabilly

Eriba Touring Rockabilly

Eriba Touring Ocean Drive

Eriba Touring Ocean Drive


Hero Camper

Skal det være helt basic, med køkken udenfor i bagenden og kun plads til overnatning indenfor, så er Hero Camper / Hero Ranger løsningen.

Hero Camper er ideel til jagt, overnatning i naturen (Norge/Sverige), friluftsliv og f.eks til overnatning på festivaler.

 

 


KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
0 Kurv Top Søg Menu Shop